ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

AMORSA DE PERETE SILICATICA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Amorsa de Perete Silicatica “Emex” este un produs profesional, fabricat pe baza de silicat de potasiu si aditivi, specifici, cu solubilitate in apa, pentru pregatirea suprafetelor de baza minerala, interioare sau exterioare.
Sustine atat efectul de autocuratare al vopselei lavabile silicatice, cat si rezistentele foarte mari pe care pelicula finala trebuie sa le dezvolte, prin proprietatea de a penetra in profunzimea suportului, facand corp comun cu acesta. Realizeaza o buna compatibilitate intre suport si vopseaua silicatica.
Desi este o amorsa cu performante foarte bune, trebuie avut in vedere faptul ca are o compatibilitate ce depinde foarte mult de materialul din care suportul este alcatuit, dar si de pregatirea acestuia. Daca sunt necesare, produsele antimicrobiene vor fi utilizate premergator amorsarii.

Este destinat pregatirii suprafetelor, in special a suporturilor care necesita restaurare, doar inaintea aplicarii Vopselei Lavabile Silicatice “Emex”, de interior sau de exterior.

Caracteristici principale:

Produs profesional de inalta calitate
  • Aderenta mare la suport;
  • Putere de umplere a porilor;
  • Rezistenta mare;
  • Capacitate de penetrare;
  • Hidrofobizeaza suportul;
  • Rezistenta mare la intemperii;
  • Rezistenta la medii alcaline;
  • Reducerea consumul de vopsea;
  • Durata mare de viata.

Detalii de utilizare

Amorsa Silicatica pentru Pereti “Emex” este difertia de celelalte amorse, atat prin compozitie, cat si prin modul de a actiona. Spre deosebire de alte amorse, care doar penetreaza in profunzimea suportului, aceasta face corp comun cu materialul suportului, consolidandu-l si sporindu-i duritatea si rezistenta, pentru perioade foarte lungi de timp.
Se foloseste pentru pregatirea suprafetelor, interioare sau exterioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii doar cu vopsele lavabile silicatice. Nu este indicata pentru nici o alta vopsea lavabila, indiferent de tip.
Este utilizata ca strat primar la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli si gleturi de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante.


Atentie la folosireAmorsa Silicatica de Pereti “Emex” nu se va aplica pe straturi vechi de vopsea bogata in rasina, lacuri, vopsele de ulei, vopsele alchidice, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, materiale sintetice si rasini, suprafete moi si elastice, sau altele similare.


Avand in vederea ca stratul final este o vopsea lavabila silicatica, pregatirea suportului inaintea aplicarii amorsei silicatice, se va face doar prin slefuire. Nu se vor folosi grunduri slefuibile acrilice, sau pe baza de rasini conventionale, acestea nefiind compatibilie cu amorsa sau cu vopseaua silicatica.

Daca existe parti din suprafata contaminate cu igrasie, sau prezinta risc de contaminare cu orice tip de agenti microbieni, acestea vor fi curatate si impregnate cu Sanitizant Forte “Emex”.

Amorsa Silicatica “Emex” are o compatibilitate strict limitata la:

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid alb-laptos
Densitate gr/cmc 1,00 ± 0,05
Nevolatile % 9,50 ± 1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 11 - 12
Consum specific g/mp/strat 50 - 100
Dilutie max. 1 ÷ 4
Pelicula
Aspect   Continua, transparenta
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Solicitati informatii despre
Amorsa Silicatica “Emex”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea