ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

AMORSA SILICONICA DE PERETE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Amorsa Siliconica de Perete “Emex” este produs de top, solubil in apa, profesional, cu performane deosebite, recomandat in mod special constructiilor noi, si destinat pregatirii primare a oricarei suprafete, de interior sau de exterior, ce va fi vopsita cu vopsele lavabile siliconice.
Are compatibilitate foarte buna cu materialele folosite ca suport, indiferent de pH-ul obtinut, insa, desi poate fi folosita pentru orice tip de vopsea lavabila, mai putin cea silicatica, datorita diferentelor de elasticitate si implicit de comportament la contractare, este de preferat sa fie folosita in sistem doar cu Vopseaua Lavabila Siliconica “Emex”, cu care prezinta perfecta armonizare.

Aceasta amorsa siliconica se remarca prin proprietati superioare in ceea ce priveste elasticitatea si flexibilitatea, rezistenta la vibratii sau cicluri repetate de dilatare – contractare, specifice unor arealuri climatice, sau intalnite la constructii noi, dar si prin capacitatea mare de penetrare si de umplere a porilor, ce asigura atat o reducere semnificativa a consumului de vopsea, cat si o perfecta pregatire pentru zugravire.

Caracteristici principale:

Produs premium de maxima calitate
 • Aderenta excelenta la suport;
 • Capacitate de umplere a porilor;
 • Elasticitate si flexibilitate;
 • Aplicare usoara;
 • Timp redus de uscare;
 • Rezistenta la vibratii si socuri;
 • Rezistenta mare la intemperii;
 • Rezistenta la medii alcaline;
 • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Detalii de utilizare

Amorsa de Perete Siliconica “Emex” este folosita doar pentru pregatirea suprafetelor, interioare sau exterioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii primare, cu vopsele lavabile siliconice.
Aceasta amorsa poate fi utilizata pentru pregatirea de zugravire a oricaror zone a cladirilor, chir expuse umezelii in exces, sau unor contaminanti de tipul grasimii. Este recomandata cu precadere la cladirile noi, “care inca mai lucreaza”, datorita elasticitatii deosebite a produsului, si comportamentului foarte bun la cicluri repetate de dilatare - contractare.
Se foloseste ca strat de baza, pentru pregatirea de zugravire, asigurand atat o buna fixare a suporturilor cat si o egalizare perfecta a porilor, fara a obstructiona capacitatea de respiratie a peretelui. Asigura, de asemeni, compatibilitatea suportului cu vopseaua lavabila, protejand astfel culoarea zugravelii de interactiunea cu pH-ul suportului.
Poate fi utilizata pe orice tip de suprafata, si putem enumera:

 • Suprafetele de baza minerala ca beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat, si multe altele.

Pentru o buna protectie fata de factori microbieni, mucegaiuri, etc., sau eliminarea unor eventuale pete de igrasie, este indicata utilizarea Sanitizantului Forte “Emex”, conform indicatiilor din Fisa Tehnica a acestuia.
Pentru asigurarea unei finisari superioare a suportului, este recomandabil sa se foloseasca totodata si Grundul de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, produs slefuibil, care permite o netezire de finete a suprafetei.

Amorsa Siliconica de Perete “Emex”, poate fi utilizata in sistem cu multe alte vopsele lavabile, insa recomandarea este de a fi folosita doar pentru:

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid alb-laptos
Densitate gr/cmc 1,00 ± 0,05
Nevolatile % 9,50 ± 1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 50 - 100
Dilutie max. 1 ÷ 4
Pelicula
Aspect   Continua, transparenta
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Solicitati informatii despre
Amorsa Siliconica
de Perete “Emex”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea