ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

PASTA DECAPANTA EMEX PC ECO”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Pasta Decapanta “Emex PC ECO” este un produs de folosinta profesionala, cu actiune foarte eficienta, ce are in compozitie compusi dedicati de decapare, solventi organici si alcooli. Este utilizat pentru decaparea straturilor vechi de vopsele si emailuri aplicate pe lemn, metal, zidarie, sau pentru curatarea adezivilor, spumelor poliuretanice, grasimilor, a solutiilor de lipire de tipul prenadezului, a produselor pe baza de rasini naturale sau sintetice, etc. Una din calitatile mai putin cunoscute este capacitatea de a curata graffiti-urile murale.
Acest decapant se prezinta sub forma de pasta, pentru a putea fi aplicat si pe suprafete verticale si, de asemeni pentru a i se intarzia evaporarea.

Caracteristici principale:

Produs de curatare superior
  • Aplicare usoara;
  • Randament bun de curatare;
  • Nu ataca materiale plastice;
  • Timp de contact mediu - lung;
  • Indeparteaza contaminanti dificili;
  • Indeparteaza straturi vechi de vopsea;
  • Indeparteaza eficient adezivi sintetici;
  • Indeparteaza graffiti fara sa atace substratul;
  • Actioneaza in profunzime.

Detalii de utilizare

Pasta Decapanta “Emex PC ECO” este un compus special, realizat pentru curatarea si decaparea straturilor vechi de vopsele si emailuri aplicate pe lemn, metal si zidarie, sau pentru indepartarea adezivilor sintetici, spumelor poliuretanice, grasimilor, a solutiilor de lipire de tipul prenadezului, produse pe baza de rasini naturale sau sintetice, graffiti, etc.
Plaja de actiune a acestui tip de decapant este foarte mare, dar, pentru materiale mai putin cunoscute este necesara fie recomandarea producatorului, fie teste prealabile.
Enumeram o parte din cele mai intalnite forme de contaminanti de indepartat: graffiti, vopsele si emailuri alchidice, acrilice (lavabile), tencuieli sintetice, vopsele alchido – uretanice, nitrocelulozice, adezivi precum prenadezul, chituri pe baza de rasini sintetice si alte produse similare celor enuntate.
La aplicare, acest decapant va fi folosit ca atare. Nu se recomanda sub nici o forma diluarea acesteia, decat in situatii speciale, si numai la indicatiile producatorului.
Dupa aparitia efectului de gonflare (cca. 10 - 30 minute), stratul de vopsea (adeziv, etc.) se va indeparta cu apa sub presiune, sau cu spaclul.
Se are in vedere ca aplicarea trebuie facuta la o temperatura de peste 5°C, si daca este necesar va fi repetata. In cazul acoperirilor in strat gros, de genul tencuielilor polimerice, pentru a se obtine efectul scontat, este obligatorie aplicarea unui strat suplimentar de Pasta Decapanta “Emex PC Eco”, inainte de indepartarea totala a peliculei.
Operatiunile ulterioare, de grunduire, vopsire, etc. se vor face doar dupa uscare in totalitate a suprafetei.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - gel - pasta
Densitate gr/cmc 1,04 ÷ 1,09
Culoare - Usor galbui
Temperatura de aplicare °C 5 ÷ 35
Consum specific g/mp/strat 150 - 200
Consumul este influentat de suport, de tipul si starea protectiei
Pelicula
Nu este cazul    

Solicitati informatii despre
Pasta Decapanta
“Emex PC ECO”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea