ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

GRUND DE AMORSARE TENCUIELI EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Grundul Acrilic de Amorsare Cuart pentru Tencuieli Decorative “Emex” este un produs de mare eficienta, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici, aditivi specifici, fileri si cuart, pentru pregatirea superioara a suprafetelor exterioare, in special a fatadelor de cladiri, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate acrilice.
Cuartul micronizat, existent in masa produsului, creeaza la aplicare puncte de ancora la nivelul suprafetei, determinand o maxima aderenta a stratului de tencuiala la suport. Este un grund de amorsare superior, cu proprietati de protectie impotriva fungilor, bacteriilor si mucegaiurilor, care asigura o buna compatibilitate intre suport si tencuiala decorativa.

Caracteristici principale:

Amorsa tencuiala de inalta calitate
  • Aderenta foarte mare la suport;
  • Putere mare de umplere a porilor;
  • Timp de uscare redus;
  • Reduce capacitatea de absorbtie;
  • Impermeabilitate la apa;
  • Mareste aderenta tencuielii la suport;
  • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
  • Pastreaza permeabilitatea suportului la aer;
  • Caracter nepoluant.

Detalii de utilizare

Grundul Acrilic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” este utilizat in sistem cu oricare dintre tencuielile acrilice, pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile sau industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate.
Rolul acestui grund de amorsare, pe langa asigurarea unei maxime compatibilitati intre suport si tencuiala decorativa, este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Datorita pretului accesibil si performantelor exceptionale este cel mai practic sistem de amorsare pentru tencuielile decorative.

Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului, lucru ce asigura prevenirea aparitiei igrasiei.

Se foloseste ca strat primar, pentru pregatirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente, sau prevenirea acestora, se va folosi Sanitizant Forte “Emex”.
Produsul are maxima compatibilitate cu Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”, care poate fi folosita ca strat de fond.
Restrictiile cu privire la aplicarea acestui grund de amorsare se aplica tencuielilor decorative siliconice sau celor silicatice, pentru care exista alte amorse compatibile. Acest grund de amorsare poate fi folosit in sistem cu toate tencuielile decorative acrilice, sau vopselele texturate.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,1
Nevolatile % 63 ± 1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 120 - 200
Dilutie max. 1 : 1
Pelicula
Aspect   Rugoasa, mata
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Solicitati informatii despre
Grundul de Amorsare
cu Cuartz “Emex”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea