ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

Vopsele Tencuieli Pardoseli - Emex by Romtehnochim

“Romtehnochim” ofera, in cadrul gamei de produse “Emex”, o plaja foarte intinsa de produse, pornind de la produse de uz general ca: vopsea si grund alchidic, email alchidic sau alchidic modificat, lac alchidic pentru lemn, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele profesionale, speciale, cum ar fi: vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, vopsea hidroizolanta, vopsele metalizate cu putere mare de protectie anticoroziva, dar si cu un efect decorativ superior, etc.
Calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor este confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Vopselele Lavabile “Emex” sunt produse specializate, destinate in primul rand utilizarii profesionale. Acestea pot fi folosite si in scopuri domestice, insa, cu respectarea recomandarilor producatorului. Se remarca prin calitati excelente de pelicula, rezistenta si durabilitate, enumerate in lista de proprietati, sau in Fisa Tehnica.

Vopselele Decorative “Emex”, reprezentate printr-o gama extinsa de emailuri, lacuri, vopsele si grunduri pe baza de rasini sintetice, alchidice sau combinatii ale acestora, cu o larga paleta de domenii de aplicabilitate, atat industriale cat si domestice. Sunt produse profesionale, durabile, avand calitati excelente de pelicula.

Tencuielile Decorative Structurate “Emex”, reprezentate printr-o paleta larga, atat de modele, cat si de culori de tencuiala, destinata finisarii decorative a fatadelor de cladiri, sau soclurilor acestora. Cu o aplicabilitate facila, acestea se remarca prin durata de viata de peste 10 ani, si o rezistenta speciala a structurii si culorii.

Vopselele Speciale si Industriale “Emex”, sunt reprezentate de acele produse care au, in mod special, o aplicare strict profesionala. Sunt vopsele cu rezistenta foarte mare la coroziune, cu rezistente superioare deosebite, la factori agresivi chimici, mecanici, temperaturi mari, etc. Au o rezistenta superioara la imbatranire.

Produsele Solubile in Apa “Emex”, cum ar fi vopsele, lacuri, grunduri anticorozive, aplicabile pe suporturi din cele mai diverse, de la metal pana la material plastic, prezinta un aspect chiar superior sistemelor conventionale de vopsire, in conditiile in care asigura o protectie superioara a mediului, prin caracteristicile lor ecologice.

Pardoselile Decorative Turnate “Emex” sunt reprezentate de o gama diversa de produse destinate protejarii si decorarii superioare a suprafetelor de circulatie din beton, expuse unui trafic intens, cu rezistente foarte mari, duritate si durabilitate. Aceste caracteristici se prezinta mult accentuate in cazul Covorului de Cuartz.

Vopselele de Pardoseli si Trafic “Emex” sunt vopsele optim adaptate diverselor tipuri de suprafete cimentice pe care sunt aplicate, dar si modului de exploatare. Sunt destinate spatiilor comerciale intens circulate, pentru care prezinta un aspect decorativ superior, dar si spatiilor industriale, care necesita rezistenta superioara.

Grundurile si Amorsele Solubile in Apa “Emex” sunt solutii conexe pentru sustinerea zugravirilor profesionale cu vopsele lavabile, sau aplicarea de tencuieli decorative. Vopselele, chiar profesionale, trebuiesc sustinute, pentru rezultate optime, printr-o corecta pregatire a suportului, lucru ce nu poate fi realizat fara produse primare.

Grundurile Anticorozive “Emex” reprezinta produse de maxima performanta pentru realizarea protectiilor primare in cazul suprafetelor metalice, in vederea protejarii acestora impotriva factorilor generatori ai ruginii imediate sau de lunga durata. Impreuna cu celelalte produse conexe, acestea sustin pregatirea pentru o vopsire de calitate.

Desi orientata spre relatia business to business, Romtehnochim vine in sprijinul micilor consumatori, atat prin colaborari directe cat si prin parteneri specializati pe piata de retail.
Portofoliul de servicii include si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei. Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri, atat prin produse si servicii de calitate, cat mai ales prin seriozitate.
Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si fidelitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile noastre, dar si prin pastrarea unor preturi sub nivelul concurentei.
Totodata incepand din anul 2009, Romtehnochim a pus la dispozitia clientilor sai un nou serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale, cu personal specializat, in vederea realizarii celor mai bune performante ale acestora.
De asemeni, din acelasi an am demarat si aplicarea de pardoseli autonivelante, poliuretanice sau epoxidice, pe suporturi cimentice, normale sau elicopterizate.

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea