ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

MASA DE SPACLU ACRILICA EMEX LQ”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Masa de Spaclu pentru Reparatii “Emex LQ” este un produs plastifiat, gata de aplicare, pe baza de polimeri, extenderi si aditivi, destinat netezirii suprafetelor neuniforme, umplerii gaurilor, rosturilor sau neuniformitatilor si fisurilor dintre si din placile de beton si, in general, corectarii defectelor de suprafata, ale suporturilor de orice tip, inaintea acoperirii cu vopsele lavabile sau produse similare, acrilice sau vinilice.
Este un produs ce se remarca prin buna elasticitate si flexibilitate, timp de uscare in limite operationale, putere mare de intindere si putere de penetrare pentru fisurile fine. Are o buna compatibilitate cu suporturi de pH diferit, si face priza foarte buna pe majoritatea suporturilor cimentice sau minerale cunoscute.
In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri, chiar vechi, sau pentru prevenirea acestora, pe suportul pe care urmeaza a fi utilizat, se recomanda folosirea prealabila a unui produs antimicrobian din gama “Emex”, cum ar fi Sanitizantul Forte “Emex Silk”.

Produsul poate fi colorat in situatia in care se doreste o buna vizibilitate a corectiilor necesare.

Caracteristici principale:

Produs de calitate superioara
  • Aplicare usoara;
  • Timp de uscare redus;
  • Capacitate de penetrare;
  • Reduce consumul de vopsea;
  • Aderenta foarte buna la suport;
  • Putere mare de umplere a porilor;
  • Rezistenta la medii alcaline;
  • Reduce absorbabilitatea;
  • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Detalii de utilizare

Masa de Spaclu (pasta pentru reparatii) “Emex” este folosita pentru netezirea neuniformitatilor aflate la suprafata tencuielilor, zidariilor, gleturilor, etc., pentru umplerea gaurilor sau rosturilor dintre si din placile de acoperire (beton, rigips, s.a.) si pentru corectarea defectelor, fisurilor, neregularitatilor sau efectuarea de reparatii la suprafete de orice tip, in timpul pregatirii suprafetei.
Are o aderenta foarte mare si acopera eficient toate defectele. Pastreaza coeziunea cu materialul suportului, si se poate slefui foarte usor. Este recomandat in special pentru gleturi si zidarii, inaintea amorsarii suportului, mai ales la lucrarile pretentioase, unde finetea zugravelii este foarte importanta.

Acest produs este compatibil cu urmatoarele tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, carton, azbociment, polistiren expandat.

Acest tip de pasta de reparatii gata preparata, desi are ca prima utilizare efectuarea de reparatii si corectarea suprafetelor, datorita adezivitatii si proprietatilor sale superioare (elasticitate, flexibilitate, compatibilitate cu diverse suporturi) poate fi folosit si la lipirea diverselor elemente utilizate in constructii (cum ar fi lambriuri, placi de polistiren, s.a.).
In cazul in care Masa de Spaclu este folosita pentru lipire, se va asigura pregatirea suportului inaintea aplicarii, atfel incat suprafetele sa fie, uscate, compacte si rezistente.

Trebuie avut in vederea ca betoanele care contin aditivi ca: silicati, alcool polivinilic, ceruri, etc., pot influenta in mod negativ aderenta produsului.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - pasta alba
Densitate gr/cmc 1,45 ÷ 1,60
Nevolatile % 75 ÷ 78
Timp de uscare ore 12
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 150 - 200
Dilutie - nu se dilueaza
Pelicula
Nu este cazul    

Solicitati informatii despre
Masa de Spaclu
pentru Reparatii “Emex LQ”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea