ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

TENCUIALA DECORATIVA PERIATAEMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Tencuiala Decorativa Periata “Emex” este un produs profesional pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de marimi diferite (intre 0,8 si 2 mm), destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor exterioare, cu aspect final periat, de regula circular, mat.
Principala diferenta fata de celelalte tencuieli decorative o reprezinta repartizarea si dozarea speciala a granulelor de marmura in masa produsului, astfel incat sa permita obtinerea efectului de periere.
Nu exista limitari cu privire la culoare, astfel ca se produce in orice nuanta a paletarelor de culoare, sau poate fi colorata cu pasta de nuantare.

Caracteristici principale:

Tencuiala periata de calitate
  • Aderenta excelenta la suport;
  • Aspect periat, mat;
  • Stabilitate a culorii;
  • Rezistenta la intemperii;
  • Buna lavabilitate;
  • Rezistenta la UV;
  • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
  • Rezistenta buna la zgariere;
  • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Detalii de utilizare

Tencuiala Decorativa Periata “Emex” este o varianta putin mai pretentioasa a tencuielilor decorative standard, cum ar fi Tencuiala Decorativa Acrilica “Emex Quartz Dekor”. Nu exista diferente majore fata de acestea, inafara dispunerii si repartizarii diferite a granulelor in masa produsului, care sa permita o aplicare ce va determina un alt efect estetic. Exemplu aici.
La fel ca si celelalte tencuieli, este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, in acest caz, de regula ca striatii circulare.
Acest tip de tencuiala este folosit de cele mai multe ori in locul Tencuielii Decorative Acrilice, datorita modelului diferit al structurii. Are aceleasi performante foarte bune, ca si raportul calitate pret. Este un produs rezistent chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine de asemeni hidrofobizanti, ce nu permit patrunderea umezelii in profunzimea suportului.
Pentru aplicare sunt agreate toate suprafetele de baza minerala: tencuieli cimentice, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment, etc.
Pentru obtinerea de bune rezultate, este necesara o pregatire adecvata a suprafetei-suport. Astfel, conform instructiunilor ce se regasesc si in Fisa Tehnica a produsului, pentru a realiza puncte de ancora, necesare maririi aderentei la suport, dar si pentru asigurarea compatibilitatii dintre suport si tencuiala, suprafetele vor fi in mod obligatoriu pregatite cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”.
Zonele atacate de mucegai sau fungi, sau pentru care exista pericolul contaminarii cu agenti microbieni generatori de igrasie, vor fi tratate cu Sanitizant Forte “Emex”.
Ca si in cazul celorlalte tencuieli acrilice, se va aplica un strat intermediar de Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”, cu rol de strat de fond.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - tixotrop, granulat
Densitate gr/cmc 2,00 ± 0,1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 7,5 - 9
Consum specific kg/mp 1,6 - 2,2
Pelicula
Aspect   Periat, circular
Timp mediu de uscare ore 24
Uscare in profunzime ore 72
Rezistenta la ceata salina 720 ore buna, fara modificari
Rezistenta la UV 30 zile fara modificari cromatice

Solicitati informatii despre
Tencuiala Decorativa Periata
“Emex”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea