ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

TENCUIALA DECORATIVA GRANULATA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Tencuiala Decorativa Granulata cu Aspect de Praf de Piatra “Emex” este un produs profesional pe baza de rasini acrilice sau stiren-acrilice, aditivi specifici, faina de cuart si granule de marmura de marimi diferite (intre 1 si 3 mm), utilizat pentru protejarea si finisarea decorativa superioara a tencuielilor exterioare. Aspectul final este similar celui de praf de piatra.
Deosebirea esentiala fata de tencuielile decorative standard, cu aspect structurat, de “scoarta de copac”, rezida in repartizarea si dozarea celor doua componente solide principale: faina de cuart cu deferite grade de micronizare, si granulele de marmura de marimi diferite, in masa produsului, la viteze mici de amestecare.
Colorarea se poate face atat industrial, cat si cu paste de nuantare, produse sau recomandate de “Romtehnochim”.

Caracteristici principale:

Tencuiala granulata de calitate
  • Aderenta excelenta la suport;
  • Aplicare si intretinere usoara;
  • Stabilitate a culorii;
  • Lavabilitate;
  • Duritate mare;
  • Rezistenta buna la zgariere;
  • Rezistenta la agenti microbieni;
  • Rezistenta mare la factori de mediu;
  • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Detalii de utilizare

Tencuiala Decorativa Acrilica Granulata “Emex” este o alta tencuiala stardard, care se diferentiaza de alte produse similare doar prin textura, restul proprietatilor fiind identice cu cele ale Tencuielii Decorative Acrilice “Emex Quartz Dekor”. Este, de asemenea, folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale decorative. Click pentru exemplu.
Este preferata celorlalte tipuri de tencuiala datorita aspectului neconventional. Toate celelalte proprietati, cum ar fi rezistenta la murdarire, intretinerea facila, rezistenta la umezeala sau la ceata salina, sau expunerea la diversi alti factori de mediu se afla la aceleasi valori ridicate, ca si raportul bun calitate/pret. Contine de asemeni agenti hidrofobizanti, care protejeaza substratul de efectele umezelii.
Pot fi acoperite cu acest tip de produs toate suprafetele de baza minerala: tencuieli cimentice, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment, etc.

Va trebui respectata, si in acest caz, conditia pregatirii corespunzatoare a suprafetei-suport, care asigura o aplicare adecvata, cu rezultate optime. In consecinta, vor fi urmati pasii precizati in Fisa Tehnica, astfel:

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - tixotrop, granulat
Densitate gr/cmc 2,00 ± 0,1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 7,5 - 9
Consum specific kg/mp 2,7 - 3,5
Pelicula
Aspect   Granulat
Timp mediu de uscare ore 24
Uscare in profunzime ore 72
Rezistenta la ceata salina 720 ore buna, fara modificari
Rezistenta la UV 30 zile fara modificari cromatice

Solicitati informatii despre
Tencuiala Decorativa
Granulata“Emex”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea