ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex” este un produs profesional pe baza de rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de marimi diferite. Este utilizat pentru decorarea si finisarea zidariilor exterioare, avand un aspect final decorativ superior, striat (scoarta de copac), mat.
Are o aderenta exceptionala, rezistenta foarte mare si nu permite murdariei sa adere la suport. Exceleaza insa prin elasticitatea foarte mare, care permite aplicarea pe suprafete noi, care “nu s-au asezat”. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri.
Poate fi produs in culorile din cartelele de culori, sau se poate colora cu parte de nuantare produse sau recomandate de “Romtehnochim”.

Caracteristici principale:

Tencuiala siliconica hi-tech
  • Aderenta excelenta la suport;
  • Aplicare si intretinere usoara;
  • Protectie la murdarire;
  • Buna lavabilitate;
  • Elasticitate superioara;
  • Rezistenta buna la zgariere;
  • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
  • Rezistenta mare la factori de mediu;
  • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Detalii de utilizare

Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex” este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere atat obtinerea de efecte vizuale placute (Exemplu aici), cat si o protectie eficienta a suprafetei.
Acest tip de tencuiala este superior ca performante aproape tuturor celorlalte tipuri, indeosebi prin faptul ca are o elasticitate deosebita, fiind recomandat in special pentru cladirile noi, care “inca lucreaza”, dar si prin rezistenta exceptionala atat la murdarire, cat si la alti factori de expunere ca intemperii, UV, etc. Contine de asemeni agenti hidrofobizanti (rasini siliconice si xilani) ce nu permit patrunderea apei in suport. Este utilizata cu precadere la cladiri noi, sau in zone de mare expunere la factori agresivi, chimici sau climatici, inclusiv umezeala in exces.
Desi, in mod normal, pentru suport sunt utilizate tencuieli cimentice moderne, aplicarea se poate face pe majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante sau chiar azbociment.
Realizarea unor performante superioare este conditionata de buna pregatire a suportului.
Astfel, este absolut necesar ca suprafetele sa fie amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”, atat pentru asigurarea compatibilitatii cu suportul, cat si pentru crearea de puncte de ancora, ce au ca scop marirea considerabila a aderentei.
Zonele care prezinta pericol de contaminare cu diversi agenti microbieni, sau sunt deja afectate de igrasie sau alti fungi, vor fi tratate cu Sanitizant Forte “Emex”.
Avand in vedere compatibilitatea limitata cu alte produse, se va utiliza ca strat de fond Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - tixotrop, granulat
Densitate gr/cmc 2,00 ± 0,1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 7,5 - 9
Consum specific kg/mp 1,8 - 3,7
Pelicula
Aspect   Structurat
Timp mediu de uscare ore 24
Uscare in profunzime ore 72
Rezistenta la ceata salina 720 ore buna, fara modificari
Rezistenta la UV 30 zile fara modificari cromatice

Solicitati informatii despre
Tencuiala Decorativa
Siliconica “Emex”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea