ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA DE MARCAJ RUTIER EMEX ROUTE”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitații
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopseaua de Marcaj Rutier “Emex Route” este un produs specializat, cu aplicabilitate dedicata, monocomponent, profesional, pe baza de rasini acrilice in solvent, materiale de adaos pentru duritate, cum ar fi faina de cuart si α-corindon, aditivi speciali si solventi.

Produsul, cu o rezistenta deosebita la uzura, abraziune si trafic intens, la hidrocarburi ca benzine si uleiuri, dar si la apa, are ca destinatie principala efectuarea de marcaje stradale sau pietonale (eventual cu adaos de micro-perle din sticla pentru marcaj reflectorizant) sau delimitarea diverselor zone de circulatie pe beton sau asfalt.

Culorile vopselei de marcare rutiera sunt: alb, galben, rosu, negru.

Caracteristici principale:

Vopsele profesionale de inalta calitate
  • Uscare rapida;
  • Aderenta ridicata;
  • Putere de acoperire;
  • Elasticitate conforma;
  • Rezistenta la ingalbenire;
  • Rezistenta ridicata la apa;
  • Rezistenta mare la abraziune;
  • Rezistenta excelenta la uzura;
  • Rezistenta la benzina si ulei mineral.

Detalii de utilizare

Vopseaua pentru Marcaj Rutier “Emex Route”prezinta o foarte buna aderenta pe suprafetele din asfalt si beton, se caracterizeaza prin rezistente foarte bune la uleiuri, frecare si la factori de mediu. Este destinata utilizarii profesionale, pentru marcarea benzilor de circulatie, a trecerilor de pietoni, pistelor de aeroport, parcari, drumuri cu trafic intens, hale industriale, spitale, terenuri de joaca si sport, delimitarea zonelor pe asfalt, beton, pardoseli, vopsitorii epoxidice, etc. atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior.

Datorita conditiilor speciale de aplicare ale acestei vopsele, operatiunile de pregatire a suportului sunt mai simple, dar la fel de importante. Astfel:

Numai dupa executarea acestor operatiuni, se va putea trece la aplicare, care se recomanda sa fie facuta in doua straturi, daca este executata manual, prin pensulare, roluire sau prin pulverizare cu aer, sau air-less. Pentru grosimi mai mari, unde consumul este de circa 700 gr/mp, destinate marcajelor rutiere pentru zone de circulatie auto intensa, se vor folosi masini de marcaj rutier, specializate. Corectia vascozitatii acestui produs se va face doar cu Diluant pentru Vopsele de Marcaj Rutier “Emex”.

Vopseaua pentru Marcare Rutiera “Emex Route” se poate utiliza si pe suporturile (sau suprafetele orizontale in general) din mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale, testate in prealabil, ce necesita protectie la trafic, umezeala sau circulatie intensa.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Densitate gr/cmc 1,55 ÷ 1,62
Putere de acoperire Nr. straturi 1 - 2
Timp de scurgere, Ø4 Sec. 50 - 80
Consum specific g/mp/strat 450 - 550
Pelicula
Aspect   Continua, semi-mata
Timp mediu de uscare min. 10
Uscare in profunzime min. 30
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Solicitati informatii despre
Vopseaua de Marcaj
Rutier “Emex Route”

Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea